Mreža & Partnerji, nepremičnine, informacije o novogradnjah in rabljenih nepremičninah

»Z vami že od leta 1997 »

Mreža & Partnerji, nepremičnine d.o.o. je uspešno nepremičninsko podjetje, ki izvaja celovite storitve na področju nepremičninskega posredovanja - z izkušnjami, ki segajo v leto 1997 posreduje pri nakupu, prodaji, najemu in oddaji vseh segmentov nepremičnin in svoj razvoj stalno prilagaja potrebam trga.

Pričetek delovanja na nepremičninskem trgu  sega v leto 1999 v obliki Real Biro d.o.o. znotraj katerega se je razvila blagovna znamka "Mreža nepremičnin" in se je leta 2004 oblikovalo v samostojno nepremičninsko družbo.


Pomladi 2022 se je za potrebe nadaljnjega razvoja celovitih storitev nepremičninskega posredovanja je osem sodelavcev - partnerjev, ustanovilo podjetje Mreža & Partnerji, nepremičnine d.o.o. Strokovnosti, zadovoljstvu in pripadnosti nepremičninskih posrednikov ves čas posvečamo izjemno pozornost. Tako so najuspešnejši med njimi deležni povabila v solastniško strukturo - partnerstvo. 

Sestrsko podjetje Mreža nepremičnin d.o.o. pa še naprej intenzivneje izvaja in razvija segment managementa - vodenja  projektov izgradnje novogradenj za trg.

Številne zadovoljne stranke nas uvrščajo med najboljše nepremičninske posrednike na slovenskem trgu.

V 26 letih uspešnega poslovanja tako delujemo s poudarkom na izvajanju celovitih storitev nepremičninskega posredovanja z dodatnim poudarkom tudi na:

  • prodaji novogradenj. O tem najbolje govori dejstvo, da smo samo v zadnjih desetih letih prodali prek 2000 novih stanovanj, več kot 300 novih hiš in prodali oz. oddali preko 12000 m2 poslovnih prostorov.
  • razvoj možnosti za investicijska vlaganja v gradnjo nepremičninskih projektov
  • pridobivanje v prodajo investicijskih zazidljivih zemljišč ali projektov za gradnjo za trg.
  • svetovanje in priprava projektov.
  • Izdelava analiz trga nepremičnin.
  • Celostni prodajni in management inženiring novogradenj.

Cilj našega podjetja je zagotoviti strankam hitre, kakovostne, strokovne in varne ter cenovno ugodne storitve.

GDPR

O nas

Mreža & Partnerji, nepremičnine d. o. o. smo ekipa visoko usposobljenih in izkušenih solastniških partnerjev in sodelavcev, katerih poslovni navdih so nepremičninska posredovanja ter  inženiring nepremičninskih projektov in omogočanje pestre palete različnih možnosti za varno in donosno naložbo v nepremičnine.

Vsakega posredovanja pri nepremičninski transakciji se lotevamo z vso potrebno strokovnostjo ter veseljem, navdušenjem, samoiniciativnostjo in dinamičnostjo.

Naročnikom zagotavljamo tako celovito posredovanje pri trgovanju z nepremičninami vseh vrst, kot tudi pridobivanje zazidljivih zemljišč in njihov razvoj za gradnjo investicijskih projektov, načrtovanje, strateško vodenje in upravljanje gradbenih projektov – celovit investicijski inženiring, finančni inženiring, ustanavljanje posebnih namenskih družb za posamezen projekt novogradnje, upravljanje pogodb o gradbenih delih, nadzor in zaključevanje projektov.

Posebno pozornost posvečamo tudi zadovoljstvu vseh naših izvajalcev posredniških storitev. Tako smo edina partnerska nepremičninsko-posredniška družba v Sloveniji brez večinskega lastnika, ki najuspešnejšim posrednikom ob izpolnitvi v naprej znanih pogojev, omogoča enkratno možnost za povabilo v solastniško partnerstvo.

Profesionalnost, izvirnost in usmerjenost k ciljem so naše  vrednote.

Z vsakim zadovoljnim naročnikom nadgrajujemo 26 letne izkušnje prejšnjih oblik podjetja in se z vso predanostjo veselimo novih izzivov.

V Sloveniji postati nepogrešljiv ustvarjalec, soustvarjalec in partner pri razvoju in transakcijah nepremičnin ni le  vizija, je gonilo našega delovanja, ki temelji na gradnji medsebojnega zaupanja, lojalnosti in strokovnosti ter predvidevanju, odzivanju na in preseganju naročnikovih pričakovanj tudi z razvojem izvirnih inovativnih rešitev.

Poslanstvo  s katerim vstopamo v vsak nov poslovni dan, je zagotoviti najboljše storitve potrebne za dosego optimalnih naročnikovih izkušenj pri nepremičninski transakcijah in preseganju naročnikovih poslovnih pričakovanj.                                                                                                                          

Mreža&Partnerji, nepremičnine d.o.o.
Direktor; Boris Veleski

Referenčni večstanovanjski objekti