VILA S

Ljubljana, Vič Rudnik

Opis

Večstanovanjska stavba »VILA S« predstavlja stanovanjski objekt s petimi stanovanji, ki stoji na parceli v velikosti 794 m2.

Načrtovana gradnja sledi smernicam za doseganje višjih bivanjskih standardov. Stavba je arhitekturno zasnovana kot manjši večstanovanjski objekt, ki se dviga na K+P+2 etaže. Celotna parcela bo ograjena z ograjo, enokrilnimi vrati za osebni prehod in drsnimi dvoriščnimi vrati. Na ta način ponuja dodatno varnost in občutek zasebnosti za stanovalce.  

V pritličju in dveh nadstropnih etažah, ki jih povezuje komunikacijsko jedro z dvoramnim stopniščem in osebnim dvigalom, so zasnovana funkcionalna stanovanja različnih velikosti. Pritlično stanovanje ima atrij, stanovanja v nadstropjih pa lože, ki predstavljajo dodatno bivanjsko kvaliteto.

V kletni etaži so prostori namenjeni shrambam.

Parkirne površine so pokrite, nahajajo se v pritličju pod objektom z 8 parkirnimi mesti. Eno parkirno mesto, pa se nahaja ob objektu pri glavnem vhodu.

Pomemben vidik pri načrtovanju predstavlja dejstvo, da je stanovanje dom in da mora lastnikom zagotavljati vse, kar je za prijetno bivanje potrebno. Posamezne stanovanjske enote so zasnovane racionalno.

Energetska učinkovitost stavbe je dosežena s kakovostnim ovojem stavbe, z vgrajenimi kakovostnimi PVC okni, ki so opremljena z zunanjo žaluzijo. Stanovanja se ogrevajo z kondenzacijskimi stenskimi kotli, ki služijo tudi za pripravo tople vode, prezračujejo se preko vgrajenih lokalnih prezračevalnih naprav, ohlajajo se preko vgrajene klimatske naprave, kopalnice se prezračujejo preko stenskih odvodnih ventilatorjev.

Stanovanjski objekt je preudarno načrtovan z izbranimi materiali in z upoštevanjem zahtev glede energijske učinkovitosti. Tehnologija objekta sledi razvojnim smernicam, hkrati pa zagotavlja relativno enostavno upravljanje in vzdrževanje.

Več info:

Aleš Vrečar

041 620 288

ales@mreza.com

kontakt
Aleš Vrečar
+386 (0)41 620 288 Pokliči
ali pošlji povpraševanje

Lokacija novogradnje