Bele Arkade - PRODANO

Ljubljana, Bežigrad

Opis

Na začetku Okrogarjeve ulice smo v mesecu marcu 2021 pričeli z izgradnjo več stanovanjsko- poslovnega objekta Bele arkede.

Gradnja Belih arkad pospešeno napreduje in vsak dan smo bliže novemu domu. 

Na voljo samo še 3 prekrasna stanovanja, katerih bruto kvadratura meri od 98,40 m2- 209,40 m2. Vsa 3 stanovanja imajo atrij, ali veliko ložo ali teraso.

Stanovanje S4 in S12 se nahaja v 1. in 2.nadstroju večstanovanjskega objekta imata V-S-Z lego. Tloris je zasnovan zelo funkcionalno, saj imate spalni del ločen od dnevno bivalnega prostora. Spalni del je obrnjen na sever in vzhod, torej na mirni del ulice, smer Rašica in Dobeno. Dnevno bivalni del je odprt proti zahodu, z izhodom na ložo.

Stanovanji nudita vso udobnost bivanja.

Še posebej bi omenila najprestižnejše 4- sobno stanovanje S20 v Penthousu. Stanovanje ima ogromno teraso v velikosti 72 m2. Lega je V-J-Z. Prostori so zračni, veliki in med seboj povezani, ter pametno umeščeni.

 Vsakemu stanovanju pripadata 2 parkirni mesti. 

V treh etažah bo 22 stanovanj ter 3. lokali z javnim programom, namenjeni storitveni ter gostinski dejavnosti - kavarnica oz. slaščičarna. Vsak lokal bo imel svoj vhod neposredno iz ulice oziroma dvorišča objekta.

Objekt bo obdan z zelenimi površinami, vključno z otroškim igriščem.

Na vzhodni in severni strani objekta je planirano parkirišče, ki bo namenjeno stanovalcem in gostom lokalov.

Predviden energetski razred A2.

V ceno sta všeti 2 parkirni mesti in DDV.

Vabljeni!

kontakt
Kristina Klobčar
+386 (0)31 684 330 Pokliči
ali pošlji povpraševanje

Lokacija novogradnje