Črnuški raj - stanovanja z gozdom

Opis

Novogradnja v prihodu! 

Nova sodobna arhitekturno dovršena 4-stanovanjska vila v miru tik ob zelenju črnuškega gozda od koder je do vse potrebne infrastrukture (trgovine, pošte, zdravstevenega doma, lekarne, vrtca, šole, postaje LPP, parkovnih  in športnih igrišč) le nekaj korakov, za prijetno umirjeno družinsko življenje ob robu gozda in številnih možnosti za rekreacijo

edina v Ljubljani nudi
zgolj   4    s t a n o v a n j a    z    l a s t n i m   g o z d o m : 

  • dva atrijska 4-sobna stanovanja 119,16 m2 z atrijem in gozdom cca 400m2
  • dva penthouse terasna  3-sobna stanovanja 109,61 m2 z gozdom cca 300m2.

Vsako stanovanje ima lasten ločen vhod s stopniščem, dve parkirni mesti (od tega eno nadkrito) v ograjenem dvorišču objekta, kjer je tudi predpriprava za električno polnilnico avtomobilov.

Lokacija objekta omogoča  enostaven in zelo hiter dostop tako do AC priključka kot tudi do središča mesta. 

Stanovanja so opremljena s sodobnim talnim sistemom ogrevanja, hlajenja,  prezračevalnim sistemom, pametnimi inštalacijami, video domofonom, električnim pomikanjem zunanjih senčil, električnim daljinskim odpiranjem dvoriščnih vrat.

Objekt
, ki je na hrbtni severni strani obdan z lastnim gozdom, ima sodobno arhitekturno zasnovo.  Na sprednji južni strani specifični fasadni obrobi, skozi katere rasteta drevesi tik ob oknih stanovanj, na poseben način vnaša naravo v bilane prostore ter s tem definirata svojstven izgled objekta. Arhitekturno objekt odlikuje dvokapnica, ki se nadaljuje v ravno streho. 

V stanovanjih je dovršena sodobna funkcionalna razporeditev velikih in zračnih prostorov z velikimi steklenimi površinami. Slednje tekom celega dne zagotavlja obilo naravne svetlobe ter s tem prijetne pogoje bivanja, saj imajo vsi dnevno bivalni prostori južno lego in se podaljšujejo na zelo prostorne  terase.

Za več informacij in osebno srečanje smo vam radi na voljo na danica@mreza.com 040 81 70 66.

kontakt
Danica Stošić - PARTNER
+386 (0)40 817 066 Pokliči
ali pošlji povpraševanje