Gorenjska, Radovljica

Gorenjska, Radovljica

Poslovni prostor prostor za storitve

 • Transakcija

  prodaja

 • Velikost

  229 m²

 • Cena

  479.000 €

Osnovni podatki

 • Transakcija prodaja
 • vrsta objekta, tip poslovni prostor, prostor za storitve
 • Nadstropjepritličje
 • Velikost, tip 229,10 m²
 • Leto izgradnje2013
 • Leto prenove2014
 • lokacija Gorenjska, Radovljica

Opis

Poslovni prostor/poslovni apartma, Radovljica, 229,1 m2, tri lastniška parkirna mesta, prodamo: 479.000 EUR + DDV

Prodamo nov poslovni prostor, ki je urejen na način, da se lahko uporablja tudi kot stanovanje. Nahaja se na odlični lokaciji v Radovljici. Poslovni prostor se nahaja v pritličju objekta in obsega 229,1 m2, v stavbi, ki je bila zgrajena leta 2013, v letu 2024 pa je bil poslovni prostor dokončan. Pri urejanju so napeljave urejene tako, da si lahko kupec popolnoma prilagodi svojim potrebam, namenu (poslovni prostor ali stanovanje), željam in okusu. Orientiran je na jugo-zahod. Prostor je na voljo za takojšen prevzem.

Razporeditev prostora

Poslovni prostor predstavlja zaključeno enoto in vključuje velik osrednji prostor, tehnišni prostor, dve kopalnici, shramba, tri večnamenske prostore in povezovalni prostor. Vse prostore si seveda lahko prilagodite svojim željam. Ogrevanje je zagotovljeno preko skopnega toplovoda ali lastne toplotne črpalke, okna so iz ALU materiala, fasada pa je izolirana.

Možen je dokup treh lastniških parkirnih mest, ki niso vključena v ceno. Pri enem izmed parkirnih mest je že urejena polnilnica za električna vozila

V prostoru je urejena centralna rekuperacija, toplotna črpalka je predvidena za ogrevanje in hlajenje prostora. Možna je tudi montaža klimatske naprave, saj je predpriprava že urejena. 

Pravno stanje in dokumentacija

Poslovni prostor ima ločen vhod. Za prostor bo pridobljeno uporabno dovoljenje za poslovni prostor. V priponkah sta tlorisa poslovnega prostora in stanovanja.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, je brez bremen in ima urejeno vso dokumentacijo.

Lokacija

Lokacija je odlična, v bližini se nahaja vsa infrastruktura, kot so trgovine, restavracije, kavarne, pošta, banka, lekarna, zdravstveni dom, osnovna in srednja šola, avtobusna postaja in bazen. Parkiranje obiskovalcev je možno tudi pred stavbo.

Cena

Cena za ta izjemen poslovni prostor, ki ga lahko oblikujete po svoji meri, znaša 479.000,00 EUR + DDV. Gre za redko priložnost za nakup poslovnega prostora na vrhunski lokaciji, ki omogoča še popolno prilagoditev vašim potrebam in dejavnosti podjetja.

Pogoj nakupa je, da kupec prevzame del stroškov prodaje v višini 2% od pogodbeno dogovorjene cene nepremičnine.

 

Vljudno vabljeni na ogled!

Za več informacij pokličite na 041 531 692 (Ana) ali pošljite mail na ana@mreza.com.

Ostalo

 • dvigalo
Ana Teršek - PARTNER
Pokliči nazaj
ali
: