Ljubljana, Šiška, Zgornja Šiška

Ljubljana, Šiška, Zgornja Šiška

Poslovni prostor pisarna

 • Transakcija

  prodaja

 • Velikost

  57 m²

 • Cena

  105.000 €

Osnovni podatki

 • Transakcija prodaja
 • vrsta objekta, tip poslovni prostor, pisarna
 • Velikost, tip 56,60 m²
 • Leto izgradnje1968
 • Leto prenove2022
 • lokacija Ljubljana, Šiška, Zgornja Šiška

Opis

Poslovni prostor/pisarna/večnamemben prostor, Ljubljana, Šiška, 56,6m2, 105.000 EUR 

Prodamo poslovni prostor v poslovno-stanovanjskem objektu, ki se nahaja na odlični lokaciji v Ljubljani, Šiška, Celovška cesta. Poslovni prostor se nahaja v 2. nadstropju objekta in obsega 56,6 m2. Gre za stavbo, ki je bila zgrajena leta 1968, v letu 2022 pa je bil poslovni prostor renoviran. Renovacija ni končana, zato si lahko kupec popolnoma prilagodi svojim potrebam, namenu, željam in okusu. Prostor je na voljo za takojšen prevzem.

Razporeditev prostora

Poslovni prostor predstavlja zaključeno enoto in vključuje predprostor, manjši prostor, večjo prehodno pisarno in dve ločeni pisarni. Vse prostore si seveda lahko prilagodite svojim željam. Daljinsko ogrevanje je zagotovljeno preko toplarne, okna so iz PVC materiala, fasada pa je že izolirana. V etaži se nahajajo tudi solastniške skupne sanitarije, ki so le nekaj korakov stran od poslovnega prostora.

Pravno stanje in dokumentacija

Poslovni prostor ima ločen vhod za poslovni del in se nahaja v etaži, ki je namenjena samo poslovnim prostorom. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in ima urejeno vso dokumentacijo.

Lokacija

Lokacija je odlična, v bližini se nahajajo številne ustanove, kot so trgovine, restavracije, kavarne, pošta, banka, lekarna, zdravstveni dom in šola. Lokacija je dostopna z javnim prevozom. Parkiranje je možno pred stavbo.

Cena

Cena za ta izjemen poslovni prostor, ki ga lahko oblikujete po svoji meri, znaša 105.000,00 EUR. Gre za odlično priložnost za nakup poslovnega prostora na dobri lokaciji, ki omogoča še popolno prilagoditev vašim potrebam in dejavnosti podjetja.

Pogoj nakupa je, da kupec prevzame del stroškov prodaje v višini 2% od pogodbeno dogovorjene cene nepremičnine.

Obstaja tudi možnost samo najema poslovnega prostora.

Vljudno vabljeni na ogled!

Za več informacij pokličite na 031 355 460 (Maja) ali pošljite mail na maja@mreza.com.

 

kontakt
Maja Milošević
Pokliči nazaj
ali
: