Ekipa

Mreža nepremičnin ekipa 2022

Mreža nepremičnin ekipa 2022

Zakaj je izbira Mreža nepremičnin najboljša!

  • Na trgu smo prisotni že od leta 1999,
  • Leta 2011 smo bili izbrani za agencijo leta in leta 2008 kot ena prvih pridobili ISO 9001 standard!
  • Smo ena najboljših in najbolj prepoznavnih ter uspešnih nepremičninskih agencij v Sloveniji (Bonitetna ocena SB1!),
  • Ker sledimo Vašim željam in zahtevam,
  • Ker stremimo k popolnim storitvam,
  • Ker želimo zagotoviti le najboljši rezultat za Vas,
  • Ker so vaši cilji tudi naši cilji,
  • In ker strokovnostjo, izkušnjami, načinom dela in tehnologijo dosegamo zastavljene cilje!

Boris Veleski

Direktor/CEO

Namestnik direktorja nepremičninske družbe in nepremičninski posrednik ter svetovalec z več kot 25 letnimi izkušnjami na nepremičninskem področju. Specializiran za vodenje večjih stanovanjskih in poslovnih projektov, analize trga, cenitve …

Uroš Zidarič

Prokurist

Prokurist in nepremičninski posrednik z veljavno licenco z 18 letnimi izkušnjami na nepremičninskem področju in sicer pri vodenju agencije, prodaji in oddaji vseh vrst nepremičnin ter upravljanju (predvsem poslovnih) nepremičnin.

Karina Virovbal

Pravna podpora in nepremičninska posrednica

"S hitrostjo in strokovnostjo do uresničitve želja strank“. Univ.dipl.prav., specialist za mednarodno, gospodarsko in davčno pravo. Več kot 11 let izkušen na področju komerciale  in sodelovanja z investitorji.

Andraž Dvornik

Nepremičninski posrednik

Diplomiran pravnik in nepremičninski posrednik. Deluje tako na področju stanovanjskih nepremičnin, kot tudi na področju dražb in stečajev. Je zelo odgovoren in zanesljiv posrednik, za katerega je interes strank vedno na prvem mestu.

Dragana Ađanski Hren

Nepremičninska posrednica

Diplomirana arhitektka in nepremičninska posrednica z večletnimi izkušnjami.
Strokovno svetuje pri nakupu, opremljanju in prenovi nepremičnine ter izdelavi projektne dokumentacije.

Kristina Klobčar

Nepremičninska posrednica

Nepremičninska posrednica z veljavno licenco in z več kot 20-letnimi izkušnjami na nepremičninskem področju, in sicer pri prodaji in oddaji vseh vrst nepremičnin.

Danica Stošić

Direktor za nepremičninske investitorje in investicije

Univerzitetna diplomirana ekonomistka in nepremičninska posrednica s tremi dekadami pestrih poslovnih izkušenj tako pri svetovanju in prodaji poslovnim subjektom kot končnim uporabnikom. Specializirana za zazidljiva investicijska zemljišča, poslovne objekte, večstanovanjske nepremičninske projekte ter novogradnje.

Ana Teršek

Nepremičninska posrednica

Diplomirana ekonomistka z bogatimi delovnimi izkušnjami, nepremičnine so njena strast in rdeča nit poslovnega in zasebnega življenja. Zadovoljne stranke izpostavljajo njeno odzivnost, zanesljivost, visoko stopnjo zaupnosti, pogajalske spretnosti in bogato znanje glede optimizacije davčnih obveznosti. Specializirana je za posredovanje pri prodaji stanovanjskih nepremičnin, zazidljivih in kmetijskih zemljišč.

Matej Marčun

Nepremičninski posrednik

Magister prava in nepremičninski posrednik. Deluje na področju stanovanjskih nepremičnin. Odlikuje ga odgovornost in zanesljivost ter izjemen posluh in skrb za interese naročnikov.